Sängen..

Chacha bloggen!!

Ligger hemma i sängen mår skit..
Men igår så fick jag typ ingen fråga så dom som checkar min blogg måste ju tydligen känna mig så pass bra! ;)
Tihih..

Men nu tror jag att jag typ ska vila en stynd eller så! :)

Bloggar mera sen!

Puss puss


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har en fråga...

jag har läst din blogg ett tag nu och undrar varför du jämt är hemma.. du är ju hemma minst hälften av veckan och endå så får du åka iväg till kompisar och shit.. är inte din mamma o pappa nyktra på dagarna eller??

har sett att du va hemma en fredag och gick på puma endå... och så en annan sak.. eller kanske två...

varför går du till puma.. du blir ju fjortiz stämplad där, och du som söker kille borde förstå att du bara förlorar på att gå dit, om du nu inte vill ha en P12. och för det andra.. varför umgås du bara med små skit ungar.. typ 12 åringar har du inga kompisar i din egen ålder eller??????? kanske dags att växa upp och knippa ihop och gå till skolan och skaffa dig ett par riktiga kompisar i din egen ålder... du är väl för dum att fatta att folk snackar skit bakom din rygg bara för att du inte är i skolan... så ett tips från mig är att ta tag i dit patetiska jävla liv och börja gå i skolan förfan.

2011-01-19 @ 11:12:05
Postat av: Selma

hörre du där uppe, om du e så jävlla cool och kan stå för de där du just skrev så kan du ta väl ta och skriva vem du e ist för att va anonym jävla fegis

2011-01-19 @ 20:14:14
Postat av: ttickan

Hejj Anonym.. För de första varför kan du inte säga ditt namn istället?? Så omoget annars.. Men aja, du känner väl antagligen inte mig eftersom du skrev de där.. du har ingen aning om hur jag mår eller vad som hänt i mitt liv eller hur de ser ut överhuvudtaget! Och jag går till puma för att träffa folk och dansa alla mina andra kompisar är där som inte är fjortisar och de är inte jag heller.. Plus att mina kompisar i skolan och alla andra vet hur jag mår och hur de är hemma hos mig, så dom snackar inte skit dom ställer upp för en bara så du vet! Juste jag har bara EN kompis som jag umgås med som är yngre än jag! resten är antingen lika gammla eller äldre.. Du vet antagligen inte ett skit om mitt liv så jag fattar inte varför du skriver som du srkiver.. Men jag tycker de är jätte fegt att inte skriva namn, så du ka ju va snäll och säga de.. fast då kommer de nog inte bli så kul för dej!! men aja.. de enda som var roligt med de här var att du har följt min blogg, så ta och va modig föran och säg dit namn Tack!

2011-01-19 @ 20:19:09
Postat av: Anonym in your ass

nu blev jag verklgen rädd... ska du skicka jacob eller danne på mig nu eller...

2011-01-20 @ 04:35:00
Postat av: Felicia

Anonym:

Vem som nu är anonym. Lägg ner ditt jävla sätt.

Hon mår inte bra, hur svårt är det att förstå? Du mår så jävla dåligt själv, som man märker. Försök ta tag på ditt liv istället och skaffa polare istället för att hacka på Vickan. Hon är en underbar person, och hon har det svårt! Men hon förlorar inte sina kompisar för det. Och vad gör det om personer är mindre eller inte? Dom är väl ändå personer, eller? Åldern spelar inte någon roll. Vi finns alltid här för henne,alltid. Hon står iallafall upp för den hon är, i skillnad från dig. Så stoppa upp ditt anonyma namn i arslet istället för att hacka på henne här. Säg detta face to face i sånt fall i istället! Om du nu vågar, ;)



Vickan: JAG ÄLSKAR DIG!

2011-01-20 @ 17:42:50
URL: http://fellyz.blogg.se/
Postat av: ttickan

Du Anonym kom till mig face to face istället för att muppa dej!! Tck felly Älskar dej med!! <33

2011-01-21 @ 09:56:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0