Stunden med cornelia i Väskinde! <3

Vi började med att vi hämtade henne och satte en ögonbindel på henne!


Cornelia i bilen påväg till väskinde och vet inte vart hon är! ;)

Sen så åkte mamma några vägar för att Cornelia inte skulle känna igen sig och tappa bort sig i stitt tänkande! ;) Och de gick vägen för oss iallafall! ;)

Sen kom vi till skolan


Mamma tog ett kort på oss, och jag backade Cornelia dit och sa att de var ett dike där och så går de lite neråt där så hon trodde hon skulle rammla i ett dike! ;) haha vad jag skrattade!!!

Sen så gick vi vidare och tog av bindeln och så gick vi till linbanan!


Vi kom fram till att den var kort och att man nästan satt på sanden när man åkte! ;o De va lite obehagligt asså, inte så kul att dom har bytt ut den mot en dåligare linbana! :(


Sen så gungade vi en stund och pratade massa!



Vi satt och gungade och sköt iväg våra skor som vi gjorde som en lek i när vi gick i Väskinde, vem som kunde skicka iväg sina skor längst, men de märktes att vi inte gjort de på länge! För de gick inge bra! ;)

Sen så strosade vi runt och kikade in i matsalen och konstaterade att de såg likadant ut! ;) Och så tog vi kort här vid skylten som har suttit där Länge!



Vi kom fram till många bus vi gjort och filmen vi spelade in där inne i trappen när Cornelia släckte lyset! ;) haha de är mycket som spinner runt i huvudet!!

Sen så gick vi till baksidan och gick upp på kullen!




Dom hade inte klippt gräset på kullen men de var mysigt att vara där ändå och få upp massa minnen i huvudet! ;) Sen så fick Cornelia en spindel på sig och flög upp från marken! x) haha de var as kul!!!! ;)

Sen så gick vi till framsidan igen och satte oss uppe på rutchkanan! (stavning) haha och fick massa minnen därifrån oxå! ;)




Haha mycket kul man kan ha på en rutchkana! ;) tihi, sen så gick vi förbi vårat gammla klassrum och tittade lite och tittade på stenhuvuden vi högg ut, 2005-2006! ;) Sen så åkte vi hem!

Vi åkte hem till Cornelia och släppte av henne där och pratade lite! :)


De var den sista kramen nu innan Cornelia åkte! Och hon åker tidiga båten i morrn bitti!
Usch blir ju ledsen av att tänka på de! :'(((( Nej de här är fan inte kul..

Men till dig min syster!
Vi har fått ett speciellt band under alla år vi har kännt varandra! Och vi har sjukt mycket minnen tillsammans, dom flesta är fina minnen men vi har tagit oss igenom jobbiga saker oxå! Men de finns inget som kan bryta oss eller våran vänskap har jag märkt! Och de kommer inte bli sämre nu heller när du flyttar men de känns ändå jobbigt men bra att vara ifrån varandra och känna att man verkligen behöver ha varandra! men jag vill bara säga En sak till dig Cornelia och de är att:
Jag Älskar Dig!!! Och du kommer Alltid ha en speciell plats i mitt hjärta!
Hoppas du får de bra i Falun! Och tack för ett underbart liv tillsammans med dig! <3333333

Jaa så är de kommer att sakna henne som fan, men man har ju mobil och kan ju höras av! :D

Pöss pöss bloggisar// ttickan <33














Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0